SAKARYA / KOCAALİ - Şehit Mehmet Sarı Ortaokulu

Ock

Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Derslerinde yeteneklerine uygun etkinlikler yapıyorlar.

Ock

Öğrencilerimiz Sosyal Bilimler ve İnkılap Tarihi derslerinde Bir Günlüğüne Öğretmen oldular. Tahtanın başına geçip ders anlattılar.

Ock

Matematik Dersinde Kesirler Konusunu daha iyi kavrayabilmek için günlük hayattan örneklerle modelledik.

Ara

Velilerimizin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okulumuz tarafından ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturuldu.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması Şartnamesi

Ara

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Serbülent TÜRK ; Biyotaklit'in Bilim ve İnsan Yaşamındaki Önemi Hakkında öğrencilerimize sunum gerçekleştirdi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Öğretmen ,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

12 Kasım Çök Kapan Tutun Tabikatı

Kas

İl genelinde aynı anda kitap okuyoruz.

Kas

Okulumuza adını veren J.Er Şehit Mehmet Sarı köşesini yenileyerek şehide minnet borcumuzu ödemeye çalıştık.

Kas

Koridor ve sınıflar boyanıp yeni panolar asıldı.

Kas

Öğrencilerin daha işlevsel kullanabileceği bir kütüphane oluşturduk