SAKARYA / KOCAALİ - Şehit Mehmet Sarı Ortaokulu

Şehit Mehmet Sarı Ortaokulu

AÇMABAŞI MAH. MERKEZ SK. NO 223 KOCAALİ / SAKARYA
Vizyon
Milli Eğitimim temel ilke ve değerleri ışığında teknolojiyi kullanan, üreten iletişim becerileri gelişmiş, Türkçe´yi,; doğru, etkili, ve güzel kullanan nitelikli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alan, öğrenci ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.
Başarılar
*2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 VE 8Ç SINIFLARDA İLÇE KDS BİRİNCİSİ, *2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. KADEME BİLGİ YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİSİ, 2020 - 2021 e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi 2020 - 2021 e-Twinning Avrupa Kalite Etiketi
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER
ingilizce
ÖZEL ARAÇLARLA ASFALT YOLDAN
Servis Bilgisi
Okulumuza öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla geliş-gidiş yapmakta olup servis kullanılmamaktadır.
Yerleşim Yeri
AÇMABAŞI KÖYÜNDE BULUNAN OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OLUP, 9 KÖYDEN 4 ARAÇLA TAŞINAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SUNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE: 13 KM İL MERKEZİNE: 85 KM
eTwinning Projeleri